top of page

Åbner i nyt vindue. Vi har samme menu som Løgstør Parkhotel

Grill - udendørs servering - buffet - Løgstør Badehotel

FERIE PÅ
BADE-
HOTELLET

Der er altid hyggeligt i Løgstør! I kan nyde jeres middag udenfor ved vandkanten, når vejret er til det eller inde i vores hyggelige restaurant

steak_mindre.jpg

DAGENS

HOVEDRET

Hver dag

Dagns Hovedret er noget nyt hver dag. Lækker hjemmelavet mad, som vor mor lavede den. Alt fremstillet af de bedste, friske råvarer. Det kan fx være krydderstegt svinefilet, gammeldags oksesteg, sprængt kalv i peberrodssauce, mørbradbøffer og meget andet. 

KUN

219,-

Image by Nadine Primeau

VEGANER

VEGETAR

OBS. Skal bestilles senest kl. 15

Vi serverer også veganer/vegetarretter. Forudbestilling (kun online) nødvendigt inden kl. 15.

Se priserne på bestillingssiden.

.

.

Blamuslinger_i_tomat_200_x_150.jpg

2 RETTERS

MENU

Hver dag

Suppler hovedretten med en forret eller dessert - og få rabat. 

Du kan altid være sikker på at få lækker, hjemmelavet mad til en rigtig go' pris.

Det kan fx være tarteletter med høns i asparges, en rejecocktail, hjemmerøget laks med salater og dressing og meget andet.

2 retter i alt (vælg forret eller dessert)

289,-

Billede af Megan Bucknall

UGENS MENU
MANDAG -TORSDAG

.

Mandag:

Kyllingesalat med bacon, frisk ananas og salat

 

Krydderstegt svinefilet med bagte rodfrugter, blomkål, kartofler og whiskysauce

Skovbærgrød med vanilje og mandelcrumble

Tirsdag:

Tunmousse med rejer, frisk salat og dressing

Braisseret kalvesteg med bønner, perleløg, tyttebærsylt, kartofler og skysauce

Mørk chokolademousse med flødeskum og mandelcrumble

Onsdag:

Lufttørret skinke med fetacreme, melon og salat

Ovnbagt svinemørbrad med urteflan, bagt tomat, broccoli, kartofler og champignonsauce

Citronfromage med flødeskum og chokoladedrys

Torsdag:

Citrusmarinerede rejer med friterede kapers og salat

Kalvespidsbryst med bagt rødbede, krydret champignon, rodfrugtchips, kartofler og peberrodssauce

Æblekage med makroner og flødeskum

.

.

Image by Camila Melim

3 RETTERS

MENU

Hver dag

Slut middagen af med en lækker hjemmelavet dessert.

Udvalget varierer dagligt. For eksempel panna cotta, hjemmelavet is, citronfromage eller æblekage.

Spørg betjeningen om dagens dessert

3 retter i alt

349,-

Billede af José Ignacio Pompé

UGENS MENU
FREDAG-SØNDAG

.

Fredag:

Kyllingesalat med bacon, frisk ananas og salat

Krydderstegt svinefilet med bagte rodfrugter, blomkål, kartofler og whiskysauce

Mørk chokolademousse med flødeskum og mandelcrumble

Lørdag:

Tunmousse med rejer, frisk salat og dressing

Culottesteg med urteflan, bagt tomat, broccoli, kartofler og skysauce

Appelsin-panna cotta med bærcoulis

Søndag:

Lufttørret skinke med fetacreme, melon og salat

Urtebagt kylling med sauté af gulerødder og spidskål, krydret champignon, rodfrugtchips, kartofler og urtesauce

Citronfromage med flødeskum og chokoladedrys

.

.

Vi serverer en lækker aftenmenu fra kl. 18 hver dag. Sidste bordbestilling er kl. 19.30.

NB. Billeder er til illustration; menuen varierer og derfor kan du ikke forvente at den er som billederne.

Menuoversigten er vejledende, vi tager forbehold for ændringer.

Børneret 79 kr. (for børn under 12).

Bestil venligst bord (klik på knappen ovenfor).

NB. Forbehold for udsolgte varer og ændringer

bottom of page