
2 RETTERS
MENU 329 KR.
Suppler hovedretten med en forret eller dessert - og få rabat.
Du kan altid være sikker på at få lækker, hjemmelavet mad til en rigtig go' pris.
Det kan fx være tarteletter med høns i asparges, en rejecocktail, hjemmerøget laks med salater og dressing og meget andet.

UGENS MENU
Vi serverer en lækker aftenmenu fra kl. 18 hver dag.
Vi serverer en lækker aftenmenu fra kl. 17.30 hver dag. Sidste bordbestilling kl. 19.30.
Mandag
-
Dagens fisk fra Hanstholm
-
Kylling supreme m. tallegio og creme sauce + pommes royale og dagens garni
-
Klassisk Creme Brulee
Tirsdag
-
Tomat i variationer m. mozzarella creme
-
Kalkuncuvette m. whisky sauce, kartofler og dagens garni
-
Parfait is m. syltede blommer
Onsdag
-
Vichyssoise med brødcroutoner
-
Flæskesteg med kartofler, rødkål, syltet agurk og brun sovs
-
Gammeldags æblekage m. flødeskum
Torsdag
-
Hjemmerøget svinemørbrad med urtedressing
-
Paprikakalkun med paprikasauce, dehydrerede tomater, blomkål og broccoli
-
Tiramisu
Fredag
-
Tunmousse m. salat og dilddressing
-
Viking-køller m. BBQ sauce, syltet rødløg, pastinak og broccoli
-
Parkhotellets cheesecake
Lørdag
-
Hjemmerøget laks med pisket creme fraiche, urteolie – mixet salat og pynt a la chef
-
Rosastegt kalveculotte, timbale, bagt tomat og pommes fondant
-
Brownie med fudge
Søndag
-
Rejecocktail m. romesco dressing
-
Svinemørbrad m. fyld og dagens garniture
-
Chef's Surprise
Priser for aftenmenu
Hovedret 249 kr.
2 retter 329 kr.
3 retter 399 kr.
OBS. Forbehold for ændringer
NB. Billeder er til illustration; menuen varierer og derfor kan du ikke forvente at den er som billederne.

3 RETTERS
MENU 399 KR.
Slut middagen af med en lækker hjemmelavet dessert.
Udvalget varierer dagligt. For eksempel panna cotta, hjemmelavet is, citronfromage eller æblekage.
Spørg betjeningen om dagens dessert

FROKOST
Vi har åbent for grupper på mindst 10 personer til frokost ved forudbestilling på telefon 9867 2100.

ÆNDRINGER
AF MENU
På pakkeophold tilbyder vi kun dagens menu. Vi vil gerne give alle en god oplevelse – også når det gælder særlige ønsker og allergier.
For at holde prisen på vores pakkeophold nede, kan ændringer i menuen derfor kun ske mod et mindre tillæg.
Enkelte justeringer af en ret, som at udelade kød og tilføje ekstra grønt, klarer vi gerne uden ekstra omkostninger.
Det er dog ikke muligt at ændre ingredienser i den enkelte ret, som fx at fjerne gluten eller mælkeprodukter.
Andre ændringer kan inden ankomst tilkøbes online.
Se priserne på bestillingssiden, som du finder via din gæsteapp. Link til gæsteapp er i emailen med din bekræftelse.
Vegetar- og veganerretter
(TILLÆG VED ÆNDRINGER TIL PAKKEOPHOLD)
Forret
Dagens salat: 79 kr.
Skinke & melon: 79 kr.
Hovedret
Dagens veganer/vegetarret: 149 kr.
Laktose/glutenfri sauce: 29 kr.
Dessert
Sorbet: 79 kr.
Skåret frugt: 79 kr.
Vi serverer en lækker aftenmenu fra kl. 17.30 hver dag. Sidste bordbestilling kl. 19.30.
Mandag
-
Dagens fisk fra Hanstholm
-
Kylling supreme m. tallegio og creme sauce + pommes royale og dagens garni
-
Klassisk Creme Brulee
Tirsdag
-
Tomat i variationer m. mozzarella creme
-
Kalkuncuvette m. whisky sauce, kartofler og dagens garni
-
Parfait is m. syltede blommer
Onsdag
-
Vichyssoise med brødcroutoner
-
Flæskesteg med kartofler, rødkål, syltet agurk og brun sovs
-
Gammeldags æblekage m. flødeskum
Torsdag
-
Hjemmerøget svinemørbrad med urtedressing
-
Paprikakalkun med paprikasauce, dehydrerede tomater, blomkål og broccoli
-
Tiramisu
Fredag
-
Tunmousse m. salat og dilddressing
-
Viking-køller m. BBQ sauce, syltet rødløg, pastinak og broccoli
-
Parkhotellets cheesecake
Lørdag
-
Hjemmerøget laks med pisket creme fraiche, urteolie – mixet salat og pynt a la chef
-
Rosastegt kalveculotte, timbale, bagt tomat og pommes fondant
-
Brownie med fudge
Søndag
-
Rejecocktail m. romesco dressing
-
Svinemørbrad m. fyld og dagens garniture
-
Chef's Surprise
Priser for aftenmenu
Hovedret 249 kr.
2 retter 329 kr.
3 retter 399 kr.
OBS. Forbehold for ændringer
NB. Forbehold for udsolgte varer og ændringer