top of page
Peter Viskinde koncert på Løgstør Parkhotel

Peter Viskinde Trio

Koncert og weekendophold

Weekendophold med kaffe og kage ved ankomst.

Til aften en lækker buffet eller menu.

Efter middagen en fantastisk koncert med Peter Viskinde Trio. 

Foxy Pub åbner med dansemusik efter koncerten.
Pris inkl. overnatning i delt dobbeltværelse og morgenbuffet kun 999 kr.

Det er også muligt at betille middag og koncert uden overnatning kun 299 kr.

Peter Viskinde fra Big Fat Snake

Oplev Peter Viskinde fra Big Fat Snake

Peter Viskinde er manden bag to af dansk rockmusiks største succes’er; Som guitarist og medkomponist i det oprindelige Malurt i starten af 80’erne og som grundlægger, komponist, tekstforfatter og kreativ kraft i Big Fat Snake fra 1989 til 2009. 

 

De seneste mange år har Peter Viskinde desuden gjort sig gældende som billedkunstner. Hans farverige og abstrakte malerier har høstet anerkendelse i ind- og udland. I 2011 designede han etiketten til den legendariske Carlsberg Wiibroeøl, han blev udnævnt til årets kunstner af Århus Rådhus’ traditionsrige kunstforening, og hans værker pryder receptioner i firmadomiciler, på hoteller samt mange andre steder landet over.

Peter Viskinde Trio

Ved disse enestående koncerter spiller Peter Viskinde sine sange fra før og nu og fortæller om tankerne bag. Han krydrer numrene med anekdoter og løfter sløret for de kreative processer som komponist og igangsætter i musikkens og maleriets verden.

Peter Viskinde spiller med sit hidtil stærkeste band. Jesper Berg, trommer, Lasse Nyrup, keyboards og Steffen van Norde, bas. En perlerække af Viskindes store kendte sange er kernen i disse koncerter. Energi og et stort rockshow med lys og lyd, danner den perfekte ramme om en stor rockkoncert. Peter Viskinde Band har et liverepertoire, der er en blanding af Peter Viskindes sange fra Big Fat Snake tiden, 'Fight for Your Love', 'Animal', 'No Peace Like in Heaven', 'Someone Like You' og 'Empty House', men også sange fra Peter Viskindes solokarriere: 'Savner en som dig', 'Ordinary World', 'Baby Blue', 'Slå dig løs' vil finde vej til sættet. Der er garanti for en energisk rockkoncert og store ballader, når Peter Viskinde Band går på scenen.

bottom of page