top of page

Pernille Højmark Trio

Koncert og weekendophold

Weekendophold med kaffe og kage

Til aften en lækker buffet eller menu.

Efter middagen en fantastisk koncert med Pernille Højmark og trio. 

Foxy Pub åbner med dansemusik efter koncerten.
Pris inkl. overnatning i delt dobbeltværelse og morgenbuffet kun 999 kr.

Det er også muligt at betille middag og koncert uden overnatning kun 299 kr.

Efter 27 år med Sweethearts springer Pernille Højmark ud som solist. 

 

Også som solist har Pernille masser at byde på og hendes repertoire er et udpluk af fortolkninger af Sebastian, Medina, Gasolin, Benny Andersen, Nik og Jay, Leonard Cohen m.fl. samt helt ny skrevne sange. Publikum kan glæde sig til at lytte, nynne med, grine, græde og ikke mindst danse og nyde en aften i selskab med entertaineren, historiefortælleren og sangeren Pernille som vi kender og kan li´ hende.

 

Pernille flankeres af et særdeles kompetent orkester.

 

Pernille blev færdiguddannet som skuespiller fra Århus Teater i 1983. En lang række teater roller blev det til op igennem firserne og halvfemserne på Gladsaxe Teater, Det Kongelige Teater, Det Danske Teater, Folketeatret m. fl. En række filmroller i b.la. En gang Strømer, Flamberede Hjerter, Sirup, Himmel og Helvede, kulminerede med en Bodil for bedste i birolle i 1993 i Sort Høst. I DR´s store succes Taxa, cementerede Pernille sit image som ” Folkets Datter ” og ramte igen plet i TV serien Krøniken fra 2004.

 

Pernille startede i 1988, sammen med Kim Kidholm, festorkesteret Sweethearts. Det er blevet til 9 album udgivelser og 1500 koncerter igennem 27 år.

bottom of page